Vendégkönyv - Dj Pikszy

Tartalomhoz ugrás

Vendégkönyv

Kérjük írja meg véléményét a szolgáltatásról.
Köszönjük.
5.0 / 5
5 reviews
4
0
0
0
0
ok

Cili
14 Okt 2016
Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Az adódó nehézségeket is profin oldotta meg, mivel kiderült akik eredetileg magát a ceremóniát hangosították volna nem rendelkeznek a megfelelő felszerelésekkel. Pikszy azonnal kezelte a helyzetet, szóval az átlag ember által előre nem látható problémákra is fel van készülve. :) Megbízható, korrekt, csak ajánlani tudjuk. Hogy férjem szavaival éljek: esküvőt csak profikkal, és Pikszy ennek tökéletesen meg is felelt. Sok sikert a továbbiakban!
Nagyné K. Beáta
02 Máj 2016
Köszönjük szépen, hogy az utolsó pillanatokban is vállaltad, hogy zenélsz az esküvőnkön! Szuper volt, változatos, nagyon tetszett, hogy figyeltél arra, hogy a vendégeink jól érezzék magukat! A mai napig emlegetik, milyen jó volt :) Minden köszönünk, jó szívvel fogunk ajánlani! Bea és Máté
RéLa
15 Feb 2016
Szia Barátom, és szakmabeli kollégám!
Gratulálok a honlapodhoz! Végre egy méltó website a munkádhoz és a tudásodhoz!
Én, mint a dj pult lemezestáskás oldalán álló partner és "konkurencia" mondom, hogy Pikszy-vel nem jártok rosszul! A mi disco-s kapcsolatunk már lassan 10 évre visszamenőleg érvényes, és bizton állíthatom, hogy nagyon sok zenei stílusban otthon van, magas szintű tudással rendelkezik! Amikor betelik a mi lagzis listánk, mindig Őt kérem meg, hogy segítsen be nekünk, és csináljon egy jó bulit! Benne bízom, és nem véletlenül! Csak így tovább!!!
Deszkné László Eszter
14 Feb 2016
Viktor! Köszönjük a felejthetetlen bulikat! Te vagy a legjobb! Legyen szó szülinapról, lagziról, bármilyen eseményről, ami egy bulival összeköthető, ha jól akarja érezni magát az ember, neked ott a helyed! :-)
Czenki Zsuzsanna
14 Feb 2016
Mindig remek bulik és garantált jó hangulat. Maximális vendégközpontú szolgáltatás, csak ajánlani tudom :)
Vissza a tartalomhoz